Social Workers S.M.I.L.E.

Social Workers S.M.I.L.E

Social Workers, Life Coaches S.M.I.L.E.
Anna Chalkia
Tenia Karakechagia

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Κοινωνική Καθοδήγηση

Κοινωνική καθοδήγηση




Κάθε μέρα ξυπνάς και υπάρχεις σε μία απέραντη γη, σ' έναν όμορφο πλανήτη, σε μία ξεχωριστή ζωή! Πολλές φορές αυτή η ζωή δεν είναι τόσο ρόδινη.. 
Αν όμως ήταν ρόδινη δεν θα ήταν συνάμα και βαρετή; 
Κάποιοι θα απαντήσουν "όχι" και κάποιοι άλλοι "ναι" Εσείς που απαντάτε "όχι" στο ερώτημα μου αισθάνεστε αρκετή κούραση και εξάντληση από μία καθημερινότητα σκληρή που βιώνετε, όμως μπορεί και όχι απαραίτητα. Εσείς που απαντάτε "ναι" επίσης μπορεί να βιώνεται την ίδια σκληρή πραγματικότητα, παρόλα αυτά να τη χρωματίζεται με πολύχρωμες μπογιές και να τη φτιάχνετε περισσότερο όμορφη απ' ότι μπορεί να είναι. Θα ήθελα να θυμάστε πάντα ότι γενικά στη ζωή μας τα πάντα είναι σχετικά! 
Ακόμη και τα πιο δύσκολα και τα πιο σκληρά αν χρειαστεί να μας φέρει η ζωή να βιώσουμε, μπορούμε να τα δεχτούμε πρώτα και μετέπειτα να τα χρωματίσουμε όπως αγαπάμε, όπως μπορούμε και όπως μας γεμίζουν με ηρεμία και γαλήνη. Την ηρεμία μας τη χτίζουμε εμείς, τη φροντίζουμε και την προστατεύουμε ώστε να μπορούμε να επιβιώνουμε σε κάθε αντιξοότητα της ζωής μας.
Τη δύναμη για να φροντίσεις εσένα και τη ζωή σου, την έχεις μόνο εσύ! Ξεκίνα να αγαπάς και να φροντίζεις περισσότερο εσένα και με έναν μαγικό τρόπο η ποιότητα ζωής σου θα βελτιωθεί! #S.M.I.L.E.

                                                           Άννα Χαλκιά